Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/23035
Назва: Програмне забезпечення для підрахунку пасажиропотоку в тролейбусах (backend)
Автори: Коваль, В. В.
Ключові слова: ntelliJ IDEA
JAVA
PostgreSQL
Дата публікації: 2021
Видавництво: Чернігів
Короткий огляд (реферат): Об'єктом розробки є додаток, який обробляє данні про пасажиропоток тролейбусів та поміщає ці дані в базу даних. Метою розробки є одержання прототипу програмного комплексу для обробки та відображення даних про пасажиропоток тролейбусів Для розгортання системи необхідно встановити на сервері віртуальну машину Java. Реалізація додатку була виконана з використанням технологій Java. Для реалізації системи використовувались інструментальні засоби IntelliJ IDEA Community Edition 2021.1. У ході розробки був отриманий додаток, який обробляє данні та поміщає їх у базу даних. Подальша розробка додатку можлива в сторону розширення функціоналу. Робота має практичну цінність. Розрахунок економічної цінності не проводився.
Опис: Коваль, В. В. Програмне забезпечення для підрахунку пасажиропотоку в тролейбусах (backend) : випускна кваліфікаційна робота : 123 "Кoмп’ютepнa iнжeнepiя" / В. В. Коваль ; керівник роботи С. П. Казнадій ; НУ "Чернігівська політехніка", кафедра iнфopмaцiйниx тa кoмп’ютepниx cиcтeм. – Чернігів, 2021. – 48 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/23035
Розташовується у зібраннях:Дипломні роботи освітнього ступеня бакалавр

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Коваль Валерій Віталійович.pdfВипускна кваліфікаційна робота1,48 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.