Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/23095
Назва: Визначення розмірів об’єктів на зображенні за допомогою бібліотеки Opencv
Автори: Семенов, О. В.
Ключові слова: Opencv
C++
Visual Studio
кольоровий простір
розпізнавання об’єктів
контур
вимірювання
Color space
Object recognition
Дата публікації: 2021
Видавництво: Чернігів
Короткий огляд (реферат): Об’єктом дослідження даної роботи є процес розпізнавання об’єктів на зображенні з використанням методів комп’ютерної інженерії. Метою роботи є розробка проекту по знаходженню розмірів одягу на зображенні з використанням бібліотеки OpenCV. В першому розділі було проведено теоретичні дослідження існуючих бібліотек і їх порівняння на основі особливостей практичного застосування при розпізнаванні об’єктів на зображенні. В другому розділі був проведений вибір технічних засобів для побудови системи. В третьому розділі проведено визначення розмірів на зображенні. Об’єктом є процес розпізнавання об’єктів на зображенні з використанням методів комп’ютерної інженерії. Предметом дослідження виступають теоретичні основи та прикладні підходи до реалізації процесу розпізнавання об’єктів на зображенні з використанням методів комп’ютерної інженерії.
Опис: Семенов, О. В. Визначення розмірів об’єктів на зображенні за допомогою бібліотеки Opencv : випускна кваліфікаційна робота : 123 "Кoмп’ютepнa iнжeнepiя" / О. В. Семенов ; керівник роботи В. В. Казимир ; НУ "Чернігівська політехніка", кафедра iнфopмaцiйниx тa кoмп’ютepниx cиcтeм. – Чернігів, 2021. – 77 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/23095
Розташовується у зібраннях:Дипломні роботи освітнього ступеня бакалавр

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Семенов Олександр Вікторович.pdfВипускна кваліфікаційна робота2,26 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.