Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/23131
Назва: Обмеження права на конфіденційність і доступ до інформації у правоохоронній діяльності
Автори: Соболєв, В. С.
Ключові слова: інформація
конфіденційна інформація
Європейський суд з прав людини
доступ до інформації
information
confidential information
European Court of Human Rights
access to information
Дата публікації: 2021
Видавництво: Чернігів
Короткий огляд (реферат): Сучасні стандарти, вироблені міжнародними нормативними актами у сфері захисту прав людини, безпеки та інформаційної політики в умовах активного розвитку глобального інформаційного суспільства, ставлять за мету забезпечення принципу інформаційної відкритості та транспарентності діяльності органів влади та інших публічних суб'єктів. Разом з тим необхідність забезпечення безпеки, стратегічних інтересів держави, прав і законних інтересів громадян і організацій обумовлює функціонування і активний розвиток механізмів обмеження доступу до інформації. Метою дослідження є розробка та обґрунтування теоретичних положень про правовий режим конфіденційної інформації в правоохоронних органах, що мають значення для розвитку теорії інформаційного права, а також обґрунтування основних напрямів удосконалення правового регулювання конфіденційної інформації. Наукова новизна роботи полягає в тому, що автором запропоновано з метою правової ідентифікації відомостей, що охороняються в режимі конфіденційної таємниці, дані відомості повинні володіти такими ознаками: - відомості формуються в результаті здійснення управлінської діяльності або є інформацією обмеженого доступу про фізичних або юридичних осіб, що стала відомою органам влади в результаті здійснення покладених на них повноважень і обов'язків; - характеризуються закритим переліком суб'єктів, які можуть ними володіти: органи державної влади, органи місцевого самоврядування, підвідомчі їм організації і державні корпорації. У деяких випадках відомості можуть передаватися в ході виконання договорів цивільно-правового характеру; - доступ до даних відомостей обмежений вимогами законодавчих актів.
Опис: Соболєв, В.С. Обмеження права на конфіденційність і доступ до інформації у правоохоронній діяльності : випускна кваліфікаційна робота : 262 "Правоохоронна діяльність" / В. С. Слиш ; керівник роботи Н. В. Марущак ; НУ "Чернігівська політехніка", кафедра правоохоронної діяльності та загальноправових дисциплін. – Чернігів, 2021. – 90 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/23131
Розташовується у зібраннях:Дипломні роботи освітнього ступеня бакалавр

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Соболєв_2021.pdfдиплом901,86 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.