Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/23148
Назва: Особливості вирощування лісового садивного матеріалу з відкритою кореневою системою в ДП «Чернігівське лісове господарство»
Автори: Тарасенко, Н. А.
Ключові слова: сіянець
саджанець
розсадник
садивний матеріал
відкритий ґрунт
закритий ґрунт
seedling
sapling
nursery
planting material
open ground
closed ground
Дата публікації: 2021
Видавництво: Чернігів
Короткий огляд (реферат): У роботі описано процес вирощування садивного матеріалу з відкритою кореневою системою в ДП «Чернігівське лісове господарство». У дослідженні було наведено кліматичні умови регіону, проаналізовано досвід вирощування садивного матеріалу з відкритою кореневою системою в господарстві та надані рекомендації щодо поліпшення лісовідновлювальної справи. Виявлені біометричні показника вирощування сіянців у відкритому та закритому ґрунтах. Проведено порівняльний аналіз показників росту посадкового матеріалу з відкритим та закритим ґрунтами в лісових розсадниках. Проаналізовано агротехніку вирощування сіянців та надані пропозиції щодо покращення вирощування лісовідновлювального матеріалу.
Опис: Тарасенко, Н. А. Особливості вирощування лісового садивного матеріалу з відкритою кореневою системою в ДП «Чернігівське лісове господарство» : випускна кваліфікаційна робота : 205 «Лісове господарство» / Н. А. Тарасенко ; керівник роботи К. М. Кудряшова ; НУ "Чернігівська політехніка", кафедра аграрних технологій та лісового господарства. – Чернігів, 2021. – 66 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/23148
Розташовується у зібраннях:Дипломні роботи освітнього ступеня бакалавр

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Тарасенко_бакалавр_АТЛГ_2021.pdfВипускна кваліфікаційна робота2,31 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.