Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/23292
Назва: Вплив позааудиторної роботи на формування метакомпетенцій у студентів: аналіз вітчизняного та іноземного досвіду
Автори: Децюк, Т. М.
Ключові слова: позааудиторна робота
Дата публікації: 2019
Видавництво: Чернігів : ЧНТУ
Короткий огляд (реферат): Реформування вищої освіти України в контексті інтеграції до європейського освітнього простору зумовлене новими соціальними викликами. Досвід формування та реалізації державної політики у сфері вищої освіти розвинених країн світу є показовим для розвитку освітньої сфери в Україні [1]. В умовах трансформаційних змін у системі вищої освіти в Україні все більшого значення набуває позааудиторна робота зі студентами. Тому, важливим є аналіз досвіду закладів вищої освіти (ЗВО) різних країн світу щодо використання потенціалу позааудиторної роботи в процесі професійної підготовки та формування професійних якостей у майбутніх фахівців.
Опис: Децюк, Т. М. Вплив позааудиторної роботи на формування метакомпетенцій у студентів: аналіз вітчизняного та іноземного досвіду / Т. М. Децюк // Юність науки – 2019: соціально-економічні та гуманітарні аспекти розвитку суспільства : зб. тез Міжнар. наук.-практ. конф.студентів, аспірантів і молодих вчених (м. Чернігів, 17-18 квіт. 2019 р.) у 2-х ч. Ч. 2. - Чернігів : ЧНТУ, 2019. - С. 25-26.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/23292
Розташовується у зібраннях:Децюк Т. М.: доповіді, тези доповідей
Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції студентів, аспірантів і молодих вчених, 2019

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
6 Децюк.pdfнаукова доповідь446,07 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.