Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/23300
Назва: Проблема дотримання академічної доброчесності здобувачами вищої освіти
Автори: Децюк, Т. М.
Васильєва, Д. А.
Ключові слова: академічна доброчесність
Дата публікації: 2021
Видавництво: Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка"
Короткий огляд (реферат): Поняття «Академічна доброчесність» є доволі широким, а проблема її дотримання здобувачами вищої освіти в процесі навчання в ЗВО є актуальною в Україні. Така риса особистості як доброчесність є фундаментом ціннісних орієнтацій людини та її морального образу. Суть академічної доброчесності полягає в тому, що в процесі навчання або наукової творчості людина керується принципом чесності, з повагою ставиться до авторського права, відповідально виконує різні види самостійної роботи та індивідуальних завдань. Плагіат та видавання чужої роботи за свою є неприпустимим. Дотримання академічної доброчесності означає: самостійне виконання різних видів академічних завдань, повага до авторського права через правильне цитування та посилання, надання достовірної інформації тощо.
Опис: Децюк, Т. М. Проблема дотримання академічної доброчесності здобувачами вищої освіти / Т. М. Децюк, Д. А. Васильєва // Інноваційний потенціал соціальної роботи в сучасному світі: на межі науки та практики : матеріали I Міжнарод. наук.-практ. конф. (м. Чернігів, 20-21 травня 2021 р.) – Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка", 2021. – С. 174-176.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/23300
Розташовується у зібраннях:Децюк Т. М.: доповіді, тези доповідей
Тези доповідей І Міжнародної науково-практичної конференції (м. Чернігів, 20-21 травня 2021 р.)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
18 Децюк.pdfнаукова доповідь457,63 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.