Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/23347
Назва: Фортифікація пшеничного хліба інноваційними інгредієнтами рослинного походження
Інші назви: Fortification of wheat bread with innovative ingredients оf plant origin
Автори: Замай, Ж. В.
Гуменюк, О. Л.
Волкова, Р. М.
Хребтань, О. Б.
Цибуля, С. Д.
Ключові слова: хліб пшеничний
фортифікація
інноваційний компонент
порошок броколі та цвітної капусти
цедра лимона
wheat bread
fortification
broccoli and cauliflower powder
lemon zest
recipe
Дата публікації: 2021
Серія/номер: Технічні науки та технології;№ 1 (23)
Короткий огляд (реферат): У роботі представлена інноваційна розробка – хліб пшеничний, фортифікований сухою овочевою сировиною – порошком цвітної капусти (8 %), порошком броколі (6 %) та лимонної цедри. Фортифікація хліба інноваційними компонентами рослинного походження є одним зі шляхів підвищення харчової цінності хліба різних сортів. Обґрунтовано вибір фортифікаційного компонента, досліджено шляхи його додавання, визначені фізико-хімічні показники готової продукції та напівфабрикатів. Розраховано харчову та енергетичну цінність збагачених продуктів
Опис: Фортифікація пшеничного хліба інноваційними інгредієнтами рослинного походження / Ж. В. Замай, О. Л. Гуменюк, Р. М. Волкова, О. Б. Хребтань, С. Д. Цибуля // Технічні науки та технології. - 2021. - № 1 (23). - С. 135-144.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/23347
Розташовується у зібраннях:Цибуля С. Д.: наукові статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
233573-Текст статті-534472-1-10-20210606.pdfстаття540,27 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.