Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.stu.cn.ua/123456789/23347
Назва: | Фортифікація пшеничного хліба інноваційними інгредієнтами рослинного походження |
Інші назви: | Fortification of wheat bread with innovative ingredients оf plant origin |
Автори: | Замай, Ж. В. Гуменюк, О. Л. Волкова, Р. М. Хребтань, О. Б. Цибуля, С. Д. |
Ключові слова: | хліб пшеничний фортифікація інноваційний компонент порошок броколі та цвітної капусти цедра лимона wheat bread fortification broccoli and cauliflower powder lemon zest recipe |
Дата публікації: | 2021 |
Серія/номер: | Технічні науки та технології;№ 1 (23) |
Короткий огляд (реферат): | У роботі представлена інноваційна розробка – хліб пшеничний, фортифікований сухою овочевою сировиною – порошком цвітної капусти (8 %), порошком броколі (6 %) та лимонної цедри. Фортифікація хліба інноваційними компонентами рослинного походження є одним зі шляхів підвищення харчової цінності хліба різних сортів. Обґрунтовано вибір фортифікаційного компонента, досліджено шляхи його додавання, визначені фізико-хімічні показники готової продукції та напівфабрикатів. Розраховано харчову та енергетичну цінність збагачених продуктів |
Опис: | Фортифікація пшеничного хліба інноваційними інгредієнтами рослинного походження / Ж. В. Замай, О. Л. Гуменюк, Р. М. Волкова, О. Б. Хребтань, С. Д. Цибуля // Технічні науки та технології. - 2021. - № 1 (23). - С. 135-144. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ir.stu.cn.ua/123456789/23347 |
Розташовується у зібраннях: | Цибуля С. Д.: наукові статті |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
233573-Текст статті-534472-1-10-20210606.pdf | стаття | 540,27 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.