Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/23497
Назва: Розробка архітектури WEB-додатку персональной бази даних
Автори: Ларченко, О. А.
Ключові слова: JAVA
JAVASCRIPT
HTML
CSS
JSON
Дата публікації: 2020
Видавництво: Чернігів
Короткий огляд (реферат): Метою даної роботи є написання WEB-додатоку, що буде зберігати важливу інформацію(завдання, покупки, плани) для користувача. У проекті описаний процес і результати розробки SPA додатку, з розробкою Front-end – максимально зручним дизайном для покращення взаємодії користувача з веб-додатком, Back-end – серверна частина проекту, продумування і написання програмної логіки, робота з базою даних. Даний WEB-додаток здійснює передачу інформації по протоколу HTTP. Робота веб-додатку можлива в будь-якому браузері. Для створення додатку було використано мову програмування Java, JavaScript, HTML, CSS. Середовищем розробки був обраний Eclipse та Visual Studio code. Для написання бази даних було використано MySQL. Подальший розвиток роботи можливо в сторону покращення інтерфейсу для створення більш зручної взаємодії користувача з веб-додатком, покращення роботи сервера і додавання функцій, які зможе виконувати сервер.
Опис: Ларченко, О. А. Розробка архітектури WEB-додатку персональной бази даних : випускна кваліфікаційна робота : 123 "Комп’ютерна інженерія" / О. А. Ларченко ; керівник роботи С. В. Зайцев ; НУ "Чернігівська політехніка", кафедра інформаційних та комп’ютерних систем. – Чернігів, 2020. – 96 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/23497
Розташовується у зібраннях:Дипломні роботи освітнього ступеня бакалавр

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
дипом5.pdfдиплом2,26 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.