Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/23503
Назва: Розробка інформаційного веб-порталу для перегляду друкованої літератури
Автори: Марков, О. М.
Ключові слова: PHP
HTML
CSS
MYSQL
Дата публікації: 2020
Видавництво: Чернігів
Короткий огляд (реферат): Об’єктом розробки є веб-портал для читання друкованої літератури. Метою даної роботи є створення сайту, який дозволяє читати твори різних типів, вести власний список бажаної літератури, пошук та сортування літератури за типом, жанрами, за кількістю переглядів та оцінками. Результат розробки представлено у вигляді сукупності програмних документів, наведених у додатках до проєкту. Результатом роботи є реалізація таких можливостей сайту:  можливість перегляду творів;  вхід до особистого кабінету з двома типами користувачів: адміністратор та звичайний користувач;  можливість ведення списку бажаної літератури;  введення статистики параметрів об’єктів;  сортування по різноманітним критеріям;  підтримання різних типів літератури(друкованої). Веб-сайт має сучасний та інтуїтивно зрозумілий інтерфейс, що також простий в використанні. При створенні сайту, було використано середовище розробки PhpStorm, мову програмування PHP, стандартну мову розмітки веб-сторінок в інтернеті HTML, та спеціальну мову для опису зовнішнього вигляду сторінок CSS. Для зберігання даних використовується СУБД MySQL. Робота сайту можлива на будь-якій операційній системі, на будь-якому пристрої та підтримується всіма сучасними браузерами. Подальша розробка сайту можлива в сторону розширення функціоналу, додання літератури та інших типів «книжок» та покращення інтерфейсу. Робота має практичну цінність. Розрахунок економічної цінності не проводився.
Опис: Марков, О. М. Розробка інформаційного веб-порталу для перегляду друкованої літератури : випускна кваліфікаційна робота : 123 "Комп’ютерна інженерія" / О. М. Марков ; керівник роботи В. В. Супрун ; НУ "Чернігівська політехніка", кафедра інформаційних та комп’ютерних систем. – Чернігів, 2020. – 93 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/23503
Розташовується у зібраннях:Дипломні роботи освітнього ступеня бакалавр

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
_Марков_О.М.КІ_162 .pdfдиплом3,37 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.