Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/23530
Назва: Розробка браузерного IDE для створення АМР-додатків
Автори: Склярова, Д. Ю.
Ключові слова: PHP
AMP
HTML
CSS
MYSQL
Дата публікації: 2020
Видавництво: Чернігів
Короткий огляд (реферат): Об’єктом розробки є браузерне ІDE для створення AMP-додатків. Метою даної роботи є створення системи у вигляді веб-додатку, який дозволяє створювати вебсайти, переглядати їх, зберігати існуючі шаблони та компоненти та створювати нові, робити нотатки по проекту. Результат розробки представлено у вигляді сукупності програмних документів, наведених у додатках до проекту. Результатом роботи є реалізація таких можливостей додатку:  вхід до особистого кабінету з двома типами користувачів: розробник та звичайний користувач;  створення зручних крос-платформенних AMP-додатків;  написання коду в браузерному редакторі; Веб-додаток має сучасний та інтуїтивно зрозумілий інтерфейс, що відображається в браузері та проста в використанні. При створенні програми, було використано середовище розробки PhpStorm, технологію створення веб-додатків AMP, мову програмування PHP, стандартну мову розмітки веб-сторінок в інтернеті HTML, та спеціальну мову для опису зовнішнього вигляду сторінок CSS. Для зберігання даних використовується СУБД MySQL. Робота IDE можлива у будь-якій операційній системі, на будь-якому пристрої та підтримується всіма сучасними браузерами. Подальша розробка додатку можлива в сторону розширення функціоналу, додання шаблонів та компонентів, збільшення підказок коду та покращення інтерфейсу.
Опис: Склярова, Д. Ю. Розробка браузерного IDE для створення АМР-додатків : випускна кваліфікаційна робота : 123 "Комп’ютерна інженерія" / Д. Ю. Склярова ; керівник роботи А. І. Роговенко ; НУ "Чернігівська політехніка", кафедра інформаційних та комп’ютерних систем. – Чернігів, 2020. – 95 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/23530
Розташовується у зібраннях:Дипломні роботи освітнього ступеня бакалавр

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Diploma2020.pdfдиплом1,79 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.