Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/23540
Назва: Мобільна система для автоматизації геодезичних робіт
Автори: Хоменко, В. С.
Ключові слова: БПЛА
ЛА
PYTHON
UAV
квадрокоптер
дрон
Дата публікації: 2020
Видавництво: Чернігів
Короткий огляд (реферат): Об'єктом розробки була мобільна система для автоматизації геодезичних робіт. Метою роботи була розробка мобільної системи для зменшення участі людини при проведенні робіт, використовуючи дистанційно кероване обладнання. І тому досить актуальним є створення безпілотних пристроїв, призначених для проведення геодезичних робіт. У ході виконання кваліфікаційної роботи було розроблено і описано: – архітектуру мобільної системи; – мобільну систему БПЛА; – розробка програмного та апаратного забезпечення; – реалізація програмного та апаратного забезпечення. – налаштування мобільної системи; – налаштування апаратури управління; – структуру апаратної та програмної частини, яка буде забезпечувати необхідний функціонал мобільної системи системи; Система повинна підніматись в повітря на відстань не менше ніж 500м, мати оптимальну вагу для польотів, управління мобільною системою повинно відбуватись з використанням радіоканалів. Виконання роботи проводилось у відповідності з поставленими вимогами. Можливе подальше вдосконалення системи шляхом застосування плати Minin OSD. Робота має практичну цінність. Розрахунок економічної ефективності не проводився.
Опис: Хоменко, В. С. Мобільна система для автоматизації геодезичних робіт : випускна кваліфікаційна робота : 123 "Комп’ютерна інженерія" / В. С. Хоменко ; керівник роботи А. В. Роговенко ; НУ "Чернігівська політехніка", кафедра інформаційних та комп’ютерних систем. – Чернігів, 2020. – 65 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/23540
Розташовується у зібраннях:Дипломні роботи освітнього ступеня бакалавр

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
дипл.pdfдиплом2,38 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.