Нехай В. В.: навчально-методичні видання : [4] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 4 з 4
Дата випускуНазваАвтор(и)
2021Інженерія програмного забезпечення : методичні вказівки з проходження проектно-технологічної практики для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 121 "Інженерія програмного забезпечення"Нехай, В. В.; Войцеховська, М. М.
2021Програмування Інтернет-систем : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт та самостійної роботи для здобувачів вищої освіти спеціальності 121 "Інженерія програмного забезпечення" рівень вищої освіти – перший (бакалаврський)Акименко, А. М.; Нехай, В. В.
2018Основи проектування інтерфейсів сучасних інформаційних систем : методичні вказівки до лабораторних робіт з дисципліни "Дослідження і проектування інтерфейсів користувача" для студентів напряму підготовки 123 "Комп’ютерна інженерія"Посадська, А. С.; Нехай, В. В.
2016Технології розробки та супроводження програмного забезпечення систем. Методичні вказівки до лабораторного практикуму та самостійної роботи з дисципліни «Технології розробки та супроводження програмного забезпечення систем» для студентів напрямів підготовки 6.050103 – “Програмна інженерія”Литвинов, В. В.; Нехай, В. В.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 4 з 4