Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/23609
Назва: Територіальна організація рекреаційного господарства України та напрями її удосконалення
Автори: Алєшугіна, Н. О.
Дата публікації: 2006
Видавництво: Київ : РВПС України НАН України
Короткий огляд (реферат): Необхідність дослідження територіальної організації рекреаційного господарства в Україні та її регіонах обумовлюється наступними аспектами: проголошенням туризму, який є складовою рекреаційної сфери, одним із пріоритетних напрямів розвитку економіки та культури (Закон України “Про туризм”); неоднозначністю економічних, соціально-культурних, екологічних та інших наслідків рекреаційної діяльності, що впливають на соціум, економіку та природу країни та її регіонів; необґрунтованими територіальними диспропорціями в умовах і рівнях рекреаційного обслуговування українського населення та існуванням в окремих регіонах невикористаних можливостей щодо забезпечення пропорційного розвитку рекреаційного господарства країни; неефективним використанням рекреаційних ресурсів; загостренням рекреаційних потреб населення; необхідністю створення додаткових робочих місць і т.д. Окрім того, рекреаційна сфера причетна до відтворення здоров’я нації, стан якого на даному етапі Міністерством охорони здоров’я України визнається як кризовий.
Опис: Кравченко, Н. О. Територіальна організація рекреаційного господарства України та напрями її удосконалення : наук. записка / Н. О. Кравченко. - Київ : РВПС України НАН України, 2006. - 7 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/23609
Розташовується у зібраннях:Алєшугіна Н. О.: наукові дослідження
Дослідження науковців НУ «Чернігівська політехніка»

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Наукова записка_1_Кравченко.pdfнаукове дослідження303,89 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.