Корзаченко М. М.: навчально-методичні видання : [6] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 6 з 6
Дата випускуНазваАвтор(и)
2023Інженерна геологія та основи механіки ґрунтів : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 192 "Будівництво та цивільна інженерія"Корзаченко, М. М.; Прибитько, І. О.; Ганєєв, Т. Р.; Руденко, М. М.
2021Обстеження, випробування та експлуатація будівель і споруд : навчальний посібникКорзаченко, М. М.; Прибитько, І. О.; Ганєєв, Т. Р.; Болотов, М. Г.
2021Технології зведення спеціальних будівель і споруд : методичні вказівки до виконання розрахунково-графічної роботи для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 192 "Будівництво та цивільна інженерія"Корзаченко, М. М.; Болотов, М. Г.; Прибитько, І. О.
2021Будівельне матеріалознавство : навчальний посібникНовомлинець, О. О.; Корзаченко, М. М.; Сергеєв, А. І.
2019Технологія будівельного виробництва : методичні вказівки до практичних занять для студентів галузі знань 19 "Архітектура та будівництво"Котельчук, Л. С.; Корзаченко, М. М.
2017Автоматизований аналіз напружено-деформованого стану конструкцій в програмному комплексі Structure Cad Оffice:Завацький, С. В.; Корзаченко, М. М.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 6 з 6