Іванова Н. В.: навчально-методичні видання : [19] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 19 з 19
Дата випускуНазваАвтор(и)
2023Прийняття управлінських рішень : методичні вказівки до практичних занять для здобувачів першого рівня вищої освіти «бакалавр» спеціальності 076 «Підприємництво і торгівля» за освітньо-професійною програмою «Підприємництво, торгівля і біржова діяльність» всіх форм навчанняІванова, Н. В.; Коваль, К. П.
2021Підприємництво, торгівля та біржова діяльність : методичні вказівки до проходження торговельної практики для здобувачів першого освітнього рівня «бакалавр» за спеціальністю 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» освітньої програми «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» всіх форм навчанняІванова, Н. В.; Денисенко, Т. М.; Соломаха, І. В.; Ганєєва Т.В.; Коваль, К. П.
2021Внутрішній економічний механізм підприємства : методичні вказівки до проведення практичних занять і самостійного засвоєння дисципліни для здобувачів вищої освіти галузі знань 05 “Соціальні та поведінкові науки” спеціальності 051 “Економіка” всіх форм навчанняМініна, О. В.; Іванова, Н. В.
2014Менеджмент організацій і адміністрування : методичні вказівки до дипломної роботи для студентів спеціальності 7.03060101 "Менеджмент організацій і адміністрування"Бутко, М. П.; Оліфіренко, Л. Д.; Задорожна, С. М.; Іванова, Н. В.
2014Менеджмент : методичні вказівки до дипломної роботи бакалавра для студентів напряму підготовки 6.030601 "Менеджмент"Бутко, М. П.; Оліфіренко, Л. Д.; Задорожна, С. М.; Іванова, Н. В.
2021Стратегія : методичні вказівки до проведення практичних занять і самостійного засвоєння дисципліни для здобувачів вищої освіти галузі знань 05 “Соціальні та поведінкові науки” спеціальності 051 “Економіка” всіх форм навчанняМініна, О. В.; Іванова, Н. В.
2021Підприємництво, торгівля та біржова діяльність : методичні вказівки до проходження виробничо-комерційної практики для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» за спеціальністю 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» освітньої програми “Підприємництво, торгівля та біржова діяльність” всіх форм навчанняІванова, Н. В.; Денисенко, Т. М.; Соломаха, І. В.; Ганєєва Т.В., /
2021Підприємництво, торгівля та біржова діяльність : методичні вказівки до проходження практики «Вступ до фаху» здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» за спеціальністю 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність»Іванова, Н. В.; Денисенко, Т. М.; Соломаха, І. В.; Ганєєва Т.В., /
2021Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» освітньої програми : методичні вказівки до проходження переддипломної практики для здобувачів освітнього ступеня «магістр» за спеціальністю 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» освітньої програми “Підприємництво, торгівля та біржова діяльність” всіх форм навчанняІванова, Н. В.; Денисенко, Т. М.; Соломаха, І. В.; Ганєєва Т.В.
2021Підприємництво, торгівля та біржова діяльність : методичні вказівки щодо виконання та оформлення кваліфікаційних робіт здобувачів освітнього ступеня «магістр» за спеціальністю 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність»Іванова, Н. В.; Денисенко, Т.М.; Соломаха, І. В.; Ганєєва, Т. В.
2021Підприємницька практика : методичні вказівки для здобувачів освітнього ступеня «магістр» за спеціальністю 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» освітньої програми “Підприємництво, торгівля та біржова діяльність” всіх форм навчанняІванова, Н. В.; Денисенко, Т. М.; Соломаха, І. В.; Ганєєва, Т. В.
2021Основи економічної діяльності : методичні вказівки до виконання та захисту контрольної роботи і самостійного засвоєння дисципліни для здобувачів вищої освіти спеціальності 076 “Підприємництво, торгівля та біржова діяльність” освітньої програми “Підприємництво, торгівля та біржова діяльність” всіх форм навчанняІванова, Н. В.
2021Стратегічне управління бізнесом : методичні вказівки до виконання і захисту курсової роботи для здобувачів вищої освіти спеціальності 076 “Підприємництво, торгівля та біржова діяльність” освітньої програми “Підприємництво, торгівля та біржова діяльність” всіх форм навчанняІванова, Н. В.
2021Бізнес-планування : методичні вказівки до виконання розрахунково-графічної роботи і самостійного засвоєння дисципліни для здобувачів вищої освіти спеціальності 076 “Підприємництво, торгівля та біржова діяльність” освітньої програми “Підприємництво, торгівля та біржова діяльність” всіх форм навчанняІванова, Н. В.
2021Антикризове управління : методичні вказівки до виконання розрахунково-графічної роботи і самостійного засвоєння дисципліни для здобувачів вищої освіти спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» освітньої програми «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» всіх форм навчанняІванова, Н. В.
2013Стратегічний менеджмент. Методичні вказівки до практичних занять і самостійної роботи з модуля „Менеджмент” для студентів спеціальностей 7.03060101, 8.03060101 “Менеджмент організацій і адміністрування” всіх форм навчанняКалиновська, І. С.; Іванова, Н. В.
2016Логістична інфраструктура. Методичні вказівки до практичних занять і самостійної роботи для студентів напряму підготовки 6.030601 “Менеджмент” всіх форм навчанняІванова, Н. В.; Повна, С. В.
2016Теорія прийняття рішень. Методичні вказівки до практичних занять та самостійної роботи студентів з напряму «Менеджмент» всіх форм навчанняБутко, М. П.; Оліфіренко, Л. Д.; Задорожна, С. М.; Самійленко, Г. М.; Іванова, Н. В.; Шабардіна, Ю. В.
2016Контролінг. Методичні вказівки до практичних занять і самостійної роботи для студентів напряму підготовки 6.030601 “Менеджмент” всіх форм навчанняІванова, Н. В.; Повна, С. В.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 19 з 19