Казнадій С. П.: навчально-методичні видання : [10] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 10 з 10
Дата випускуНазваАвтор(и)
2021Комп’ютерні числення. Лінійна алгебра : методичні вказівки до самостійної роботи з дисципліни «Комп’ютерні числення» для здобувачів вищої освіти спеціальностей 121 «Інженерія програмного забезпечення» 123 «Комп’ютерна інженерія» першого (бакалаврського) рівня вищої освітиТрунова, О. В.; Казнадій, С. П.
2021Кратні інтеграли : методичні вказівки та завдання до виконання розрахунково-графічної роботи з дисципліни "Вища математика" для студентів інженерних спеціальностейКазнадій, С. П.; Мурашковська, В. П.
2021Математична статистика : методичні вказівки та завдання до самостійної роботи з дисципліни "Теорія ймовірностей та математична статистика", для студентів інженерних спеціальностейКазнадій, С. П.; Корнієнко, С. П.; Мурашковська, В. П.
2019Аналіз функцій : методичні вказівки та завдання до самостійної роботи з дисципліни «Вища математика» для студентів технічних спеціальностей з дисципліни «Вища математика» для студентів технічних спеціальностейМурашковська, В. П.; Казнадій, С. П.
2019Невизначений інтеграл : методичні вказівки та завдання до самостійної роботи з дисципліни «Вища математика» для студентів інженерних спеціальностейКазнадій, С. П.; Мурашковська, В. П.
2019Захист інформації в комп’ютерних системах : методичні вказівки до виконання розрахунково-графічних робіт для студентів спеціальності 123 «Комп’ютерна інженерія» денної форми навчанняГур’єв, В. І.; Казнадій, С. П.; Усов Я. Ю., /
2018Випадкові події : методичні вказівки та завдання до самостійної роботи з дисципліни "Вища математика" для студентів інженерних спеціальностейКазнадій, С. П.; Мурашковська, В. П.
2016Математична статистика. Методичні вказівки та завдання до самостійної роботи з дисципліни “Теорія ймовірностей та математична статистика ”, модуль 3 для студентів усіх спеціальностейКазнадій, С. П.; Корнієнко, С. П.; Мурашковська, В. П.
2016Транспортна задача. Методичні вказівки та завдання до самостійної роботи з дисципліни “Дослідження операцій”, для студентів усіх спеціальностейКазнадій, С. П.; Мурашковська, В. П.
2012Функції багатьох змінних : методичні вказівки до виконання розрахункової роботи з дисципліни "Вища математика" для студентів всіх спеціальностей.Казнадій, С. П.; Мурашковська, В. П.; Руновська Л. А.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 10 з 10