Пермінова В. А.: навчально-методичні видання : [14] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 14 з 14
Дата випускуНазваАвтор(и)
2024English for Cybersecurity : методичні вказівки з англійської мови професійного спрямування для самостійної роботи здобувачів вищої освіти спеціальностей 125 "Кібербезпека" першого (бакалаврського) рівня вищої освіти (Частина ІІ)Пермінова, В. А.; Сікалюк, А. І.; Дивнич, Г. А.
2024English for Cybersecurity : методичні вказівки з англійської мови професійного спрямування для самостійної роботи здобувачів вищої освіти спеціальностей 125 Кібербезпека. першого (бакалаврського) рівня вищої освіти (Частина І)Пермінова, В. А.; Шендерук, О. Б.; Дивнич, Г. А.
2024English for Ecology and Environmental Study, Agriculture and Forestry : методичні вказівки з англійської мови професійного спрямування до самостійної роботи для здобувачів вищої освіти спеціальностей 101 "Екологія", 201 "Агрономія", 205 "Лісове господарство" першого (бакалаврського) рівня вищої освітиШендерук, О. Б.; Пермінова, В. А.; Литвин, С. В.
2023English for Ecology and Environmental Study : методичні вказівки до практичних занять та самостійної роботи для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальностей 101 "Екологія". Частина IШендерук, О. Б.; Пермінова, В. А.; Литвин, С. В.
2023Англійська мова в публічному управлінні та адмініструванні : методичні вказівки до практичних занять та самостійної роботи для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальностей 281 Публічне управління та адміністрування, 073 "Менеджмент"Пермінова, В. А.; Сікалюк, А. І.; Литвин, С. В.
2021Англійська мова в електроніці, телекомунікаціях та радіотехніці : методичні вказівки до практичних занять для студентів денної форми навчання спеціальності 171 «Електроніка», 172 «Телекомунікації та радіотехніка»Пермінова, В. А.; Сікалюк, А. І.
2021Англійська мова в будівництві та цивільній інженерії : методичні вказівки для самостійної роботи студентів денної форми навчання спеціальності 192 «Будівництво та цивільна інженерія» 022 «Дизайн»Пермінова, В. А.; Сікалюк, А. І.; Литвин, С. В.
2021Англійська мова для академічних цілей : методичні вказівки до практичних занять для студентів всіх спеціальностей денної та заочної форм навчання освітнього ступеня «Магістр»Литвин, С. В.; Сікалюк, А. І.; Пермінова, В. А.
2020Англійська мова в будівництві та цивільній інженерії : методичні вказівки для самостійної роботи студентів денної форми навчання спеціальності 192 «Будівництво та цивільна інженерія» ІI частинаПермінова, В. А.; Сікалюк, А. І.; Литвин, С. В.
2019Англійська мова в будівництві та цивільній інженерії : методичні вказівки для самостійної роботи студентів денної форми навчання спеціальності 192 «Будівництво та цивільна інженерія» І частинаПермінова, В. А.; Сікалюк, А. І.; Литвин, С. В.
2018Англійська мова в електроенергетичній та електротехнічній галузях : методичні вказівки до практичних занять для студентів денної форми навчання спеціальності 141 "Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка"Литвин, С. В.; Сікалюк, А. І.; Пермінова, В. А.
2018Англійська мова в електроніці : методичні вказівки до практичних занять для студентів денної форми навчання спеціальності 171 «Електроніка»Пермінова, В. А.; Сікалюк, А. І.
2017Англійська мова у зварювальному виробництві: методичні вказівки до практичних занять для студентів денної форми навчання напряму підготовки 131 «Технології та устаткування зварювання»Сікалюк, А. І.; Пермінова, В. А.
2016Англійська мова у харчовій промисловості. Методичні вказівки до практичних занять для студентів денної форми навчання напряму підготовки 181 «Харчові технології»Пермінова, В. А.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 14 з 14