Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Мова
English
українська
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
DSpace
JSPUI
DSpace зберігає і дозволяє легкий і відкритий доступ до всіх видів цифрового контенту, включаючи текст, зображення, анімовані зображення, MPEG і набори даних
Дізнатися більше
Електронний репозиторій Чернігівського Національного Технологічного Університету
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
ПРАЦІ НАУКОВЦІВ НУ «Чернігівська політехніка»
Замай Жанна Василівна
Замай Ж. В.: дисертації та автореферати
Замай Ж. В.: доповіді, тези доповідей
Замай Ж. В.: монографії
Замай Ж. В.: навчально-методичні видання
Замай Ж. В.: наукові статті
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 1-4 зі 4.
назад
1
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2021
Харчові технології : методичні вказівки до виконання кваліфікаційних робіт для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 181 "Харчові технології"
Цибуля, С. Д.
;
Хребтань, О. Б.
;
Замай, Ж. В.
;
Гуменюк, О. Л.
;
Костенко, І. А.
2021
Харчові технології : методичні вказівки до виконання програми переддипломної практики для здобувачів другого рівня вищої освіти спеціальності 181 "Харчові технології" галузі знань 18 "Виробництво та технології" освітньо-професійної програми "Харчові технології" всіх форм навчання
Хребтань, О. Б.
;
Цибуля, С. Д.
;
Замай, Ж. В.
;
Іваненко, К. М.
2021
Фортифікація пшеничного хліба інноваційними інгредієнтами рослин- ного походження
Замай, Ж. В.
;
Гуменюк, О. Л.
;
Волкова, Р. М.
;
Хребтань, О. Б.
;
Цибуля, С. Д.
2021
Інформаційні технології при водопідготовці та можливості її автоматизації на прикладі виробництва питної води «Сіверська»
Замай, Ж. В.
;
Боровик, С. Г.
;
Костенко, І. А.
;
Пасов, Г. В.
;
Буяльська, Н. П.
;
Цибуля, С. Д.
Перегляд
Автор
3
Хребтань, О. Б.
2
Гуменюк, О. Л.
2
Костенко, І. А.
1
Боровик, С. Г.
1
Буяльська, Н. П.
1
Волкова, Р. М.
1
Пасов, Г. В.
1
Іваненко, К. М.
Тема
1
automation
1
broccoli and cauliflower powder
1
Exel program
1
fortification
1
indicators and standards of drink...
1
lemon zest
1
recipe
1
reverse osmosis
1
water treatment
1
wheat bread
.
далі >