Ігнатенко П. Л.: навчально-методичні видання : [18] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 18 з 18
Дата випускуНазваАвтор(и)
2023Розробка технологічного процесу виготовлення виробів з деревини : методичні вказівки до виконання курсової роботи з дисципліни “Технологія виробів з деревини та виробництва меблів ” для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 187 "Деревообробні та меблеві технології"Ігнатенко, П. Л.; Ігнатенко, О. А.
2023Експлуатація та обслуговування машин : методичні вказівки до лабораторних робіт для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 131 "Прикладна механіка”Єрошенко, А. М.; Ігнатенко, П. Л.; Бойко, С. В.; Ігнатенко, О. А.
2023Технології сушіння та захисту деревини і деревинних матеріалів : методичні вказівки до виконання розрахунково-графічної роботи для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 187 "Деревообробні та меблеві технології"Ігнатенко, П. Л.; Ігнатенко, О. А.
2021Технологія металів : методичні вказівки до виконання розрахунково-графічної роботи для здобувачів вищої освіти спеціальності 133 "Галузеве машинобудування" усіх форм навчанняІгнатенко, П. Л.; Єрошенко, А. М.; Ігнатенко, О. А.; Мазій, І. І.
2021Технологія металів : методичні вказівки до виконання розрахунково-графічної роботи для здобувачів вищої освіти спеціальності: 133 "Галузеве машинобудування" усіх форм навчанняІгнатенко, П. Л.; Ігнатенко, О. А.; Мазій, І. І.
2021Технологія сучасних конструкційних матеріалів : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни “Технологія сучасних конструкційних матеріалів” для здобувачів вищої освіти спеціальності: 131 "Прикладна механіка", 187 "Деревообробні та меблеві технології" усіх форм навчанняІгнатенко, П. Л.; Ігнатенко, О. А.; Мазій, І. І.
2021Технологія сучасних конструкційних матеріалів : методичні вказівки до виконання розрахунково-графічної роботи для здобувачів вищої освіти спеціальності 131 "Прикладна механіка", 187 "Деревообробні та меблеві технології" усіх форм навчанняІгнатенко, П. Л.; Ігнатенко, О. А.; Мазій, І. І.
2021Організація і технологія ремонту та обслуговування деревообробного обладнання : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для здобувачів вищої освіти спеціальності 187 "Деревообробні та меблеві технології"Єрошенко, А. М.; Ігнатенко, П. Л.; Ігнатенко, О. А.
2021Основи технології лісозаготівлі : методичні вказівки до практичних робіт з дисципліни "Основи технології лісозаготівельних та деревооброблюючих виробництв" для здобувачів вищої освіти спеціальності 187 "Деревообробні та меблеві технології. Частина ІІгнатенко, П. Л.; Ігнатенко, О. А.
2021Технологія металів : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни “Технологія металів ” для здобувачів вищої освіти спеціальності 133 "Галузеве машинобудування" усіх форм навчанняІгнатенко, П. Л.; Ігнатенко, О. А.; Мазій, І. І.
2017Організація і технологія ремонту та обслуговування деревообробного обладнання : метод. вказівки до виконання лаб. робіт для студентів спеціальності 187 “Деревообробні та меблеві технології”Єрошенко, А. М.; Ігнатенко, П. Л.; Ігнатенко, О. А.
2017Основи технології лісозаготівельних та деревооброблюючих виробництв : метод. вказівки до практ. робіт для студентів за спеціальністю 187 "Деревообробні та меблеві технології"Ігнатенко, П. Л.; Ігнатенко, О. А.
2013Параметричне креслення в КОМПАС-ГРАФІК. Методичні вказівки до самостійної роботи з дисципліни ”Основи САПР” для студентів напряму підготовки 6.050502 „Інженерна механіка” всіх форм навчанняФедориненко, Д. Ю.; Ігнатенко, П. Л.
20133D моделювання технічних об’єктів засобами системи КОМПАС. Методичні вказівки до самостійної роботи з дисципліни ”Основи САПР” для студентів напряму підготовки 6.050502 „Інженерна механіка” всіх форм навчанняФедориненко, Д. Ю.; Ігнатенко, П. Л.
2016Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни “Технологія конструкційних матеріалів ” для студентів напряму підготовки 131 “Прикладна механіка”, 205 “Лісове господарство ”, 133 “Галузеве машинобудування ” всіх форм навчанняІгнатенко, П. Л.; Ігнатенко, О. А.; Мазій, І. І.
2016Технологія конструкційних матеріалів. Методичні вказівки до виконання розрахунково-графічної роботи для студентів напрямів підготовки: 131 “Прикладна механіка ” , 205 “Лісове господарство ”, 133 “Галузеве машинобудування ” всіх форм навчанняІгнатенко, П. Л.; Ігнатенко, О. А.; Мазій, І. І.
2016Технологія та обладнання прогресивних методів обробки. Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни “Технологічні методи формування поверхневого шару деталей машин ” для студентів напряму підготовки 131 “Прикладна механіка ” всіх форм навчанняІгнатенко, П. Л.; Бойко, С. В.; Ігнатенко, О. А.; Мазій, І. І.
2016Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Імітаційне моделювання технічних систем» для підготовки фахівців освітньо- кваліфікаційного рівня магістр за спеціальністю: 131 «Прикладна механіка» ”, освітня програма «Технології машинобудування» всіх форм навчанняБойко, С. В.; Єрошенко, А. М.; Ігнатенко, П. Л.; Ігнатенко, О. А.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 18 з 18