Петрик О. Л.: навчально-методичні видання : [4] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 4 з 4
Дата випускуНазваАвтор(и)
2023Ювенальна юстиція : методичні вказівки до практичних занять для здобувачів вищої освіти освітнього ступеня «бакалавр» за спеціальністю 081 «Право» освітньо-професійна програма «Кримінальна юстиція (Суд. Прокуратура. Адвокатура)»Петрик, О. Л.
2020Основи національної безпеки : методичні вказівки по написанню та захисту курсових робіт для підготовки здобувачів вищої освіти ступеня "бакалавр" за спеціальністю 081 "Право" освітньо-професійної програми «Кримінальна юстиція (Суд. Прокуратура. Адвокатура)»Петрик, О. Л.
2019Діяльність адвоката у кримінальному провадженні : методичні вказівки до проведення семінарських занять для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр» спеціальності 081 «Право», освітньої програми «Кримінальна юстиція (Суд. Прокуратура. Адвокатура)»Петрик, О. Л.
2019Діяльність адвоката у кримінальному провадженні : методичні рекомендації до поглибленої самостійної роботи та виконання індивідуальної навчально-дослідної роботи з дисципліни «Діяльність адвоката у кримінальному провадженні» здобувачами вищої освіти ступеня «бакалавр» спеціальності 081 «Право», освітньої програми «Кримінальна юстиція (Суд. Прокуратура. Адвокатура)»Петрик, О. Л.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 4 з 4

Перегляд

за датою випуску