Печко О. М.: навчально-методичні видання : [4] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 4 з 4
Дата випускуНазваАвтор(и)
2018Рухова активність як компонент формування культури здоров’я студентів : методичні вказівки для практичного застосування у професійній діяльності викладачами фізичного виховання у вищих навчальних закладах та студентів усіх спеціальностейГоробей, М. П.; Зайцев, В. О.; Печко, О. М.; Самохін, М. К.
2017Особливості організації і проведення занять з фізичного виховання зі студентами, які віднесені за станом здоров’я до спеціально-медичних груп. Методичні рекомендації для практичного застосування у професійній діяльності викладачами фізичного виховання у вищих навчальних закладахПечко, О. М.; Горобей, М. П.; Самохін, М. К.
2017Адаптивне фізичне виховання. Методичні рекомендації до проведення практичних занять зі студентами спеціальності «Фізична реабілітація» галузі знань 0102 «Фізичне виховання, спорт і здоров’я людини» за напрямами підготовки 6.010203 «Здоров’я людини»Печко, О. М.
2015Технологія формування професійного мислення майбутніх учителів фізичної культури засобами педагогічних ситуацій. Методичні рекомендації до проведення фахової підготовки майбутніх учителів фізичної культури у вищих навчальних закладах і спеціалізованих закладах середньої освітиПечко, О. М.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 4 з 4