Тимошенко О. П.: навчально-методичні видання : [4] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 4 з 4
Дата випускуНазваАвтор(и)
2022Діагностика шкідників і збудників хвороб : методичні вказівки до практичних занять для студентів денної та заочної форми навчання за освітнім ступенем магістр зі спеціальності 205 "Лісове господарство"Корма, О. М.; Тимошенко, О. П.
2021Сільськогосподарська фітопатологія : методичні вказівки до виконання курсової роботи для здобувачів вищої освіти денної форми навчання за освітнім ступенем бакалавр спеціальності 201 «Агрономія»Тимошенко, О. П.; Рябуха, Г. І.; Бондар, І. М.
2020Плодівництво : методичні вказівки до виконання практичних занять з дисципліни «Плодівництво» для студентів денної форми навчання за освітнім ступенем бакалавр за напрямом підготовки 201 «Агрономія»Бондар, І. М.; Тимошенко, О. П.; Круподеря, Ю. О.; Чмель, О. П.
2019Лісові культури : методичні вказівки до самостійного вивчення питань з дисципліни для студентів денної форми навчання за освітнім ступенем бакалавр зі спеціальності 205 «Лісове господарство»Корма, О. М.; Тимошенко, О. П.; Андрєєва, Г. П.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 4 з 4