Філіпович В. М.: навчально-методичні видання : [12] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 12 з 12
Дата випускуНазваАвтор(и)
2024Загальна психологія : опорний конспект лекцій для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 053 «Психологія» освітньо-професійної програми «Психологія бізнесу та дизайн мислення»Лещенко, М. Є.; Філіпович, В. М.
2024Соціальна психологія : опорний конспект лекцій для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 053 «Психологія» освітньо-професійної програми «Психологія бізнесу та дизайн мислення»Лещенко, М. Є.; Філіпович, В. М.
2023Психологічне консультування та коучинг : опорний конспект лекцій для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 053 «Психологія», освітньої програми «Психологія бізнесу»Філіпович, В. М.
2023Психологічне консультування та коучинг : методичні вказівки до практичних занять та самостійної роботи для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 053 «Психологія», освітньої програми «Психологія бізнесу»Філіпович, В. М.
2021Соціальна психологія : методичні вказівки до виконання курсової роботи для здобувачів вищої освіти освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» галузі знань 23 "Соціальна робота" спеціальності 231 "Соціальна робота" освітніх програм "Організація соціально-психологічної допомоги населенню", "Соціально-правовий захист" усіх форм навчанняЄмець, Н. А.; Новик, Л. М.; Філіпович, В. М.; Чепурна, Г. Л.
2021Основи психології для правоохоронців : методичні вказівки до практичних занять та самостійної роботи для здобувачів вищої освіти спеціальності 262 «Правоохоронна діяльність» усіх форм навчанняФіліпович, В. М.
2021Юридична психологія : методичні вказівки до практичних занять та самостійної роботи для здобувачів вищої освіти спеціальності 262 «Правоохоронна діяльність» усіх форм навчанняФіліпович, В. М.
2019Основи патопсихології та психіатрії : методичні вказівки до семінарських занять та самостійної роботи для студентів спеціальності 231 "Соціальна робота" усіх форм навчанняФіліпович, В. М.
2019Психологія та соціологія масової комунікації : методичні вказівки до семінарських занять та самостійної роботи для студентів спеціальності 231 "Соціальна робота" усіх форми навчанняФіліпович, В. М.
2019Теорія і практика консультування : методичні вказівки до семінарських занять та самостійної роботи для студентів спеціальності 231 "Соціальна робота" усіх форм навчанняФіліпович, В. М.
2019Психологічне консультування і психокорекція : методичні вказівки до семінарських занять та самостійної роботи для студентів спеціальності 231 "Соціальна робота" усіх форм навчанняФіліпович, В. М.
2018Соціально-психологічна допомога населенню. Соціальна реабілітація : методичні рекомендації до виконання випускної кваліфікаційної роботи для студентів спеціальності 231 "Соціальна робота"Кальницька, К. О.; Мазур, Т. В.; Філіпович, В. М.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 12 з 12