Шабардіна Ю. В.: навчально-методичні видання : [10] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 10 з 10
Дата випускуНазваАвтор(и)
2020Управлінський аналіз : методичні вказівки до практичних занять, самостійної та дистанційної роботи здобувачів бакалаврського ступеня галузі знань 07 «Управління та адміністрування» спеціальності 073 «Менеджмент» усіх форм навчанняСамійленко, Г. М.; Шабардіна, Ю. В.
2019Публічне управління та адміністрування : методичні вказівки до виконання та захисту випускної кваліфікаційної (магістерської) роботи здобувачів вищої освіти освітнього ступеня "магістр" усіх форм навчанняБутко, М. П.; Оліфіренко, Л. Д.; Самійленко, Г. М.; Шабардіна, Ю. В.
2019Регіональна політика та місцеве самоврядування : методичні вказівки до виконання та захисту курсових робіт для здобувачів другого рівня вищої освіти за спеціальністю 281 “Публічне управління та адміністрування” усіх форм навчанняБутко, М. П.; Оліфіренко, Л. Д.; Шабардіна, Ю. В.
2019Практика та стажування : методичні вказівки для здобувачів освітнього ступеня «магістр» за спеціальністю 281 "Публічне управління та адміністрування"Бутко, М. П.; Оліфіренко, Л. Д.; Шабардіна, Ю. В.
2019Виробничий менеджмент : методичні вказівки до виконання та захисту курсової роботи для здобувачів вищої освіти спеціальності 073 "Менеджмент"Оліфіренко, Л. Д.; Самійленко, Г. М.; Шабардіна, Ю. В.
2013Економіка ІІ. Модуль «Монетарна політика». Методичні вказівки до виконання контрольної роботи для студентів спеціальності 8.15010002 «Державна служба» заочної форми навчанняБутко, М. П.; Шабардіна, Ю. В.
2016Публічне управління та адміністрування. Методичні вказівки до виконання та захисту магістерської дипломної роботи для здобувачів вищої освіти всіх форм навчанняБутко, М. П.; Оліфіренко, Л. Д.; Самійленко, Г. М.; Шабардіна, Ю. В.
2016Практика та стажування. Методичні вказівки для здобувачів вищої освіти за спеціальністю 074 “Публічне управління та адміністрування”Бутко, М. П.; Оліфіренко, Л. Д.; Задорожна, С. М.; Шабардіна, Ю. В.
2016Публічне управління та адміністрування. Методичні вказівки до виконання та захисту курсових робіт для здобувачів вищої освіти всіх форм навчанняБутко, М. П.; Оліфіренко, Л. Д.; Шабардіна, Ю. В.
2016Виробничий менеджмент. Методичні вказівки до практичних занять та самостійної роботи студентів спеціальності 073 "Менеджмент" всіх форм навчанняБутко, М. П.; Оліфіренко, Л. Д.; Самійленко, Г. М.; Шабардіна, Ю. В.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 10 з 10