Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/24096
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПінчук, А. О.
dc.contributor.authorВербицька, А. В.
dc.contributor.authorПолковниченко, С. О.
dc.contributor.authorЗабаштанська, Т. В.
dc.contributor.authorБабаченко, Л. В.
dc.date.accessioned2021-10-25T16:29:36Z
dc.date.available2021-10-25T16:29:36Z
dc.date.issued2021
dc.identifier.urihttp://ir.stu.cn.ua/123456789/24096
dc.descriptionМаркетинг : метод. вказівки до виконання кваліф. роботи для здобувачів другого (магістр.) рівня вищ. освіти ден. і заоч. форм навчання галузі знань 07 «Управління та адміністрування» спец. 075 «Маркетинг» освіт. програми «Маркетинг» / уклад.: О. А. Пінчук, А. В. Вербицька, С. О. Полковниченко, Т. В. Забаштанська, Л. В. Бабаченко. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2021. – 65 с.en_US
dc.description.abstractЗавдання цих методичних рекомендацій – надати магістру допомогу щодо тематики; структури; змістовного написання вступу, розділів, висновків; використання загальних і спеціальних методів у вирішенні маркетингових проблем; правил оформлення кваліфікаційної роботи, що дозволить належним чином організувати працю над нею.en_US
dc.language.isouken_US
dc.publisherЧернігів : НУ «Чернігівська політехніка»en_US
dc.titleМаркетинг : методичні вказівки до виконання кваліфікаційної роботи для здобувачів другого (магістр) рівня вищої освіти денної і заочної форм навчання галузі знань 07 «Управління та адміністрування» спеціальності 075 «Маркетинг» освітньої програми «Маркетинг»en_US
dc.typeLearning Objecten_US
Розташовується у зібраннях:Бабаченко Л. В.: навчально-методичні видання
Забаштанська Т. В.: навчально-методичні видання
Полковниченко С. О.: навчально-методичні видання
Вербицька А. В.: навчально-методичні видання
Пінчук А. О.: навчально-методичні видання
Економічні науки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Маркетинг.pdfНавчально-методичне видання897,79 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.