Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/24100
Назва: Туризмологія : практикум (методичні вказівки до виконання практичних завдань та самостійної роботи для здобувачів освіти другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 242 «Туризм»)
Автори: Безуглий, І. В.
Дата публікації: 2021
Видавництво: Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка»
Короткий огляд (реферат): Метою викладання навчальної дисципліни «Туризмологія» є узагальнення у студентів накопичених знань за період вивчення туризмологічних дисциплін, формування системних знань про туризм, закономірності його формування, розвитку та функціонування, різноманіття підходів до його інтерпретації, особливості мотивації та основи маркетингу й менеджменту в туризмі, надання знань зі специфіки функціонування суб’єктів туристичної діяльності та особливостей роботи менеджера туристичного підприємства; виробити уміння використовувати знання з дисципліни в практичній та науковій діяльності.
Опис: Туризмологія : практикум (метод. вказівки до виконання практ. завдань та самост. роботи для здобувачів освіти другого (магістер.) рівня вищ. освіти спец. 242 «Туризм») / уклад. І. В. Безуглий. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2021. – 36 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/24100
Розташовується у зібраннях:Безуглий І. В.: навчально-методичні видання
Економічні науки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Туризмологія практикум.pdfНавчально-методичне видання435,67 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.