Березін Л. Я.: навчально-методичні видання : [5] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 5 з 5
Дата випускуНазваАвтор(и)
2018Охорона праці в галузі та цивільний захист : методичні вказівки до виконання контрольної роботи для студентів галузі знань 17 "Електроніка та телекомунікації"Денисова, Н. М.; Буяльська, Н. П.
2018Методи експериментальних досліджень в будівництві : конспект лекцій для студентів спец. 192 "Будівництво та цивільна інженерія"Березін, Л. Я.
2017Методи експериментальних досліджень в будівництві : метод вказівки до виконанння лаб. робіт для студентів спец. 192 "Будівництво та цивільна оборона"Березін, Л. Я.
2014Експериментальні методи у зварюванні. Конспект лекцій для студентів спеціальності 8.05050401 – „Технології та устаткування зварюванняБерезін, Л. Я.
2016Методи експериментальних досліджень в будівництві. Методичні вказівки до виконання розрахунково-графічної роботи для студентів спеціальності 192 – Будівництво та цивільна інженерія / Укл.: Л.Я. Березін. – Чернігів: ЧНТУ, 2016. – 15 с.Березін, Л. Я.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 5 з 5