Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/24111
Назва: Організація готельного господарства : зошит для практичних завдань (методичні вказівки до виконання практичних завдань та самостійної роботи для здобувачів освіти першого (бакалаврського) рівня вищої освіти cпеціальності 242 «Туризм»)
Автори: Безуглий, І. В.
Дата публікації: 2021
Видавництво: Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка»
Короткий огляд (реферат): Зошит містить форми документації, які використовуються для регламентів «Порядок бронювання номерів», «Порядок поселення в готелі», «Організація обслуговування на поверхах», «Організація харчування гостей», «Додаткові послуги населенню», «Виселення з номерів».
Опис: Організація готельного господарства : зошит для практ. завдань (метод. вказівки до виконання практ. завдань та самост. роботи для здобувачів освіти першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти спец. 242 «Туризм») / уклад. І. В. Безуглий. Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2021. – 22 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/24111
Розташовується у зібраннях:Безуглий І. В.: навчально-методичні видання
Економічні науки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Організація готельного господарства.pdfНавчально-методичне видання597,32 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.