Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/24113
Назва: Організація бухгалтерського обліку : навчальний посібник
Автори: Лень, В. С.
Дата публікації: 2021
Видавництво: Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка»
Короткий огляд (реферат): У навчальному посібнику на системній основі згідно з типовим навчальним планом викладені питання організації бухгалтерського обліку на підприємствах усіх форм власності. До кожної теми посібника включені питання для самопідготовки й самоконтролю та тести, що дає змогу їх використовувати в навчальному процесі для набуття практичних навичок, поточного й завершального (у тому числі тестового) контролю знань студентів. Розраховано насамперед на студентів галузі знань 07 «Управління та адміністрування» спеціальності 071 «Облік та оподаткування» рівня підготовки бакалавр та магістр, а також студентів інших економічних спеціальностей, які вивчають дисципліну «Організація бухгалтерського обліку». Корисним буде навчальний посібник також викладачам вищих навчальних закладів, бухгалтерам-практикам, слухачам системи підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів, керівникам підприємств, менеджерам усіх рівнів управління підприємством. При використанні посібника спеціалістами-практиками треба враховувати, що в ньому не було можливості розкрити всі аспекти організації обліку й оподаткування, визначені нормативною базою, а також можливі зміни в законодавстві.
Опис: Організація бухгалтерського обліку : навчальний посібник / за заг. ред. канд. екон. наук, проф. В. С. Леня. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2021. – 664 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/24113
Розташовується у зібраннях:Лень Василь Степанович
Економічні науки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Організація бухгалтерського обліку.pdfНавчальний посібник4,46 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.