Рудик А. В.: навчально-методичні видання : [5] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 5 з 5
Дата випускуНазваАвтор(и)
2017Теорія стійкості руху автомобіля : методичні вказівки до лабораторних та виконання розрахунково-графічних робіт для підготовки фахівців освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» галузі знань 0701 "Транспорт і транспортна інфраструктура" за напрямом 6.070106 "Автомобільний транспорт"Рудик, А. В.; Венжега, В. І.
2010Теорія експлуатаційних властивостей автомобіля. Методичні вказівки до практичних робіт для підготовки фахівців освітньо-кваліфікаційного рівня “бакалавр” галузі знань 0701 – Транспорт і транспортна інфраструктура за напрямом 6.070106 – Автомобільний транспортКальченко, В. В.; Венжега, В. І.; Рудик, А. В.
2007Вступ до фаху "Металорізальні верстати та системи". Лабораторний практикум: навчальний посібникКальченко, В. І.; Кальченко, В. В.; Рудик, А. В.; Венжега, В. І.
2015Пневматичні і гідравлічні системи автомобілів. Методичні вказівки до лабораторних занять для студентів за напрямом підготовки 6.070106 Автомобільний транспортРудик, А. В.; Венжега, В. І.
2015Комп’ютерне проектування різального інструментуРудик, А. В.; Венжега, В. І.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 5 з 5