Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/24313
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЯтченко, Я. Г.-
dc.contributor.authorГречка, В. М.-
dc.date.accessioned2021-11-15T09:42:16Z-
dc.date.available2021-11-15T09:42:16Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.urihttp://ir.stu.cn.ua/123456789/24313-
dc.descriptionЯтченко, Я. Г. Проєкт конструкції покрівлі складу для зберігання харчових продуктів / Я. Г. Ятченко ; наук. кер. В. М. Гречка // Новітні технології у науковій діяльності і навчальному процесі : зб. тез Всеукр. наук.-практ. конф. студентів, аспірантів та молодих учених (м. Чернігів, 18-19 берез. 2021 р.) : збірник тез доп. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2021. – С. 34-36.en_US
dc.description.abstractОсновною сферою використання ферм є конструювання металевих каркасів для навісів і різних будівель. Крім того, за допомогою таких конструкцій виконується захист значних площ від сонця і атмосферних опадів. В задумці проєкту лежить проєктування складу для зберігання харчових продуктів.en_US
dc.language.isouken_US
dc.publisherЧернігів : НУ «Чернігівська політехніка»en_US
dc.subjectпроєктen_US
dc.subjectконструкціяen_US
dc.subjectпокрівляen_US
dc.subjectскладen_US
dc.subjectхарчовий продуктen_US
dc.titleПроєкт конструкції покрівлі складу для зберігання харчових продуктівen_US
dc.typeWorking Paperen_US
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції студентів, аспірантів та молодих учених (м. Чернігів, 18-19 березня 2021 р.)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
34-36.pdfНаукова доповідь772,51 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.