Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/24372
Назва: Вимоги до конструкції сучасних технічних систем відеоспостереження
Автори: Когутенко, М. Є.
Петренко, Т. А.
Ключові слова: конструкція
технічні системи
відеоспостереження
інтернет-протокол
Дата публікації: 2021
Видавництво: Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка"
Короткий огляд (реферат): За останні кілька десятиліть із збільшенням попиту на безпеку, відеоспостереження стало актуальним напрямком для досліджень. Такі сфери, як запобігання, виявлення та втручання, які призвели до розвитку реальних та послідовних систем відеоспостереження, здатні до інтелектуальних компетенцій з обробки відео. Загалом, вдосконалене відеоспостереження можна охарактеризувати як інтелектуальну техніку обробки відеоматеріалу, яке розроблено для надання допомоги персоналу служби безпеки, шляхом надійних оповіщень у режимі реального часу та підтримки ефективного відеоаналізу для судових розслідувань.
Опис: Когутенко, М. Є. Вимоги до конструкції сучасних технічних систем відеоспостереження / М. Є. Когутенко ; наук. кер. Т. А. Петренко // Новітні технології у науковій діяльності і навчальному процесі : зб. тез Всеукр. наук.-практ. конф. студентів, аспірантів та молодих учених (м. Чернігів, 18-19 берез. 2021 р.) : збірник тез доп. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2021. – С. 146-148.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/24372
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції студентів, аспірантів та молодих учених (м. Чернігів, 18-19 березня 2021 р.)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
146-148.pdfНаукова доповідь314,77 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.