Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/24378
Назва: Інформаційна безпека банківських установ: нормативно-правовий аспект
Автори: Лещенко, С. В.
Ткач, Ю. М.
Ключові слова: інформаційна безпека
банківська установа
нормативно-правовий аспект
Дата публікації: 2021
Видавництво: Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка"
Короткий огляд (реферат): Вивчивши статтю, можна зробити висновок - нормативно-правові акти та закони України що регулюють забезпечення інформаційної безпеки в банківських установах України. Було класифіковано область діяльності системи управління інформаційною безпекою в банківських установах за такими ознаками як інформаційні ресурси, фізичні ресурси, сервісні ресурси та програмне забезпечення що дозволить спростити процедуру вибору рішень для впровадження такої системи в банківських установах. Також визначено підходи щодо забезпечення інформаційної безпеки у банківських установах які сприятимуть спрощенню процедури реалізації конфіденційності, цілісності та доступності інформації яка циркулює в межах певної банківської установи. Визначено основні загрози які можуть спіткати банки у їхній діяльності в сфері інформаційних технологій.
Опис: Лещенко, С. В. Інформаційна безпека банківських установ: нормативно-правовий аспект / С. В. Лещенко ; наук. кер. Ю. М. Ткач // Новітні технології у науковій діяльності і навчальному процесі : зб. тез Всеукр. наук.-практ. конф. студентів, аспірантів та молодих учених (м. Чернігів, 18-19 берез. 2021 р.) : збірник тез доп. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2021. – С. 154-156.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/24378
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції студентів, аспірантів та молодих учених (м. Чернігів, 18-19 березня 2021 р.)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
154-156 Лещенко С. В. +.pdfНаукова доповідь311,74 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.