Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/24389
Назва: Kubernetes - оркестрації контейнерів, що забезпечує відмовостійкість та доступність додатку
Автори: Ткач, Ю. М.
Клименок, В. О.
Ключові слова: Kubernetes
відмовостійкість
Дата публікації: 2021
Видавництво: Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка"
Короткий огляд (реферат): Kubernetes - це проект, який дозволяє користувачам запускати масштабовані, високодоступні контейнерні робочі навантаження на абстрагованій платформі. Незважаючи на те, що архітектура та набір внутрішніх компонентів Kubernetes спочатку можуть здатися важкими та об’ємними, їх потужність, гнучкість та надійний набір функцій не мають собі рівних у світі з відкритим кодом. Розуміючи, як поєднуються основні блоки, можна почати розробляти системи, які повністю використовують можливості платформи для управління та масштабування робочих навантажень.
Опис: Ткач, Ю. М. Kubernetes - оркестрації контейнерів, що забезпечує відмовостійкість та доступність додатку / Ю. М. Ткач ; наук. кер. В. О. Клименок // Новітні технології у науковій діяльності і навчальному процесі : зб. тез Всеукр. наук.-практ. конф. студентів, аспірантів та молодих учених (м. Чернігів, 18-19 берез. 2021 р.) : збірник тез доп. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2021. – С. 176-178.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/24389
Розташовується у зібраннях:Ткач Ю. М.: доповіді, тези доповідей
Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції студентів, аспірантів та молодих учених (м. Чернігів, 18-19 березня 2021 р.)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
176-178.pdfНаукова доповідь311,72 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.