Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/24579
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКартак, О. В.-
dc.contributor.authorЗамай, Ж. В.-
dc.date.accessioned2021-12-06T08:49:37Z-
dc.date.available2021-12-06T08:49:37Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.urihttp://ir.stu.cn.ua/123456789/24579-
dc.descriptionКартак, О. В. Дослідження можливості використання сухих заквасок для виробництва йогурту з вівсяного молока / О. В. Картак ; наук. кер. Ж. В. Замай // Новітні технології у науковій діяльності і навчальному процесі : зб. тез Всеукр. наук.-практ. конф. студентів, аспірантів та молодих учених (м. Чернігів, 18-19 берез. 2021 р.) : збірник тез доп. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2021. – С. 293-294.en_US
dc.description.abstractМетою роботи було теоретичне та експериментальне обґрунтування заміни коров’ячого молока на вівсяне молоко в технології виробництва йогурту.en_US
dc.language.isouken_US
dc.publisherЧернігів : НУ "Чернігівська політехніка"en_US
dc.subjectдослідженняen_US
dc.subjectсуха закваскаen_US
dc.subjectвиробництвоen_US
dc.subjectйогуртen_US
dc.subjectвівсяне молокаen_US
dc.titleДослідження можливості використання сухих заквасок для виробництва йогурту з вівсяного молокаen_US
dc.typeWorking Paperen_US
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції студентів, аспірантів та молодих учених (м. Чернігів, 18-19 березня 2021 р.)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
293-294.pdfНаукова доповідь303,88 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.