Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.stu.cn.ua/123456789/24579
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Картак, О. В. | - |
dc.contributor.author | Замай, Ж. В. | - |
dc.date.accessioned | 2021-12-06T08:49:37Z | - |
dc.date.available | 2021-12-06T08:49:37Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/24579 | - |
dc.description | Картак, О. В. Дослідження можливості використання сухих заквасок для виробництва йогурту з вівсяного молока / О. В. Картак ; наук. кер. Ж. В. Замай // Новітні технології у науковій діяльності і навчальному процесі : зб. тез Всеукр. наук.-практ. конф. студентів, аспірантів та молодих учених (м. Чернігів, 18-19 берез. 2021 р.) : збірник тез доп. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2021. – С. 293-294. | en_US |
dc.description.abstract | Метою роботи було теоретичне та експериментальне обґрунтування заміни коров’ячого молока на вівсяне молоко в технології виробництва йогурту. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" | en_US |
dc.subject | дослідження | en_US |
dc.subject | суха закваска | en_US |
dc.subject | виробництво | en_US |
dc.subject | йогурт | en_US |
dc.subject | вівсяне молока | en_US |
dc.title | Дослідження можливості використання сухих заквасок для виробництва йогурту з вівсяного молока | en_US |
dc.type | Working Paper | en_US |
Розташовується у зібраннях: | Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції студентів, аспірантів та молодих учених (м. Чернігів, 18-19 березня 2021 р.) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
293-294.pdf | Наукова доповідь | 303,88 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.