Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/24586
Назва: Переваги вирощування жита в Україні та його захист мікробними препаратами
Автори: Пономарчук, А. П.
Рябуха, Г. І.
Ключові слова: вирощування
жито
захист
мікробний препарат
Дата публікації: 2021
Видавництво: Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка"
Короткий огляд (реферат): Останні роки вирощування жита має більшу популярність. Це пояснюється його несприятливістю до більшості збудників хвороб, стійкістю до погодних умов. Спектр використання даної культури стає все ширшим. Жито має гарну рентабельність та високий економічний потенціал. Озиме жито вважається найекологічнішою культурою, адже його вирощування не вимагає великої кількості гербіцидів та фунгіцидів, також воно збагачує ґрунт органічною речовиною, фосфором та калієм. Перспективи вирощування жита в Україні недооцінюються, але дивлячись на велику кількість позитивних моментів, зовсім скоро ситуація може змінитися на краще.
Опис: Пономарчук, А. П. Переваги вирощування жита в Україні та його захист мікробними препаратами / А. П. Пономарчук ; наук. кер. Г. І. Рябуха // Новітні технології у науковій діяльності і навчальному процесі : зб. тез Всеукр. наук.-практ. конф. студентів, аспірантів та молодих учених (м. Чернігів, 18-19 берез. 2021 р.) : збірник тез доп. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2021. – С. 309-312.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/24586
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції студентів, аспірантів та молодих учених (м. Чернігів, 18-19 березня 2021 р.)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
309-312.pdfНаукова доповідь325,69 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.