Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/24768
Назва: Технології соціально-педагогічної підтримки сім’ї з дитиною
Автори: Риженко, К. Д.
Ключові слова: соціально-педагогічнa підтримкa
сім’я
дитина
Дата публікації: 2021
Видавництво: Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка"
Короткий огляд (реферат): Наведений аналіз технологій соціально-педагогічної підтримки сімей, що виховують дитину, показав, що в основі різних технологій лежить ведення випадку, тому ми можемо говорити про універсальну технологію роботи з сім’єю – ведення випадку, яка інтегрує інші. Ми можемо стверджувати, що поєднуючою технологією в роботі соціальних служб із сім’єю є технологія ведення випадку, затим що вона бере до уваги та об’єднує інші технології роботи з сім’єю, незалежно від типу сім’ї та її специфіки. Подальшого дослідження потребують проблеми впровадження технологій роботи з окремими типами сімей, зокрема сімей соціального ризику.
Опис: Риженко, К. Д. Технології соціально-педагогічної підтримки сім’ї з дитиною / К. Д. Риженко // Інноваційний потенціал соціальної роботи в сучасному світі: на межі науки та практики : матеріали I Міжнарод. наук.-практ. конф. (м. Чернігів, 20-21 трав. 2021 р.). – Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка", 2021. – С. 149-151.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/24768
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей І Міжнародної науково-практичної конференції (м. Чернігів, 20-21 травня 2021 р.)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
149-151.pdfНаукова доповідь185,83 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.