Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/24778
Назва: Молодіжна субкультура як чинник соціалізації особистості
Автори: Герасименко, О. В.
Кулик, О. В.
Ключові слова: молодіжна субкультура
соціалізація особистості
субкультура
Дата публікації: 2021
Видавництво: Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка"
Короткий огляд (реферат): молодіжна субкультура розглядається як важлива складова панівної культури, яка може як сприяти розвитку, оновленню її, так і руйнувати, гальмувати, створюючи диструктивні смисли. За своїм походженням молодіжні субкультури можуть бути контркультурними – протиставляти цінності, смисли основній культурі та альтернативними, які спрямовані на пошук, створення нових смислів. Кожна молодіжна субкультура має свій погляд на світ, картину світу, способи тлумачення реальності, які визначають систему цінностей, установок, особливостей поведінки, життєвого стилю молодих людей, які входять до неї. Засвоєння цінностей субкультури відбувається у процесі міжособистісної взаємодії на знаковому, соціальному та поведінковому рівнях. Молодіжна субкультура є простором, в котрому створені необхідні умови для підлітка, який перебуває у пошуках власної ідентичності.
Опис: Герасименко, О. В. Молодіжна субкультура як чинник соціалізації особистості / О. В. Герасименко, О. В. Кулик // Інноваційний потенціал соціальної роботи в сучасному світі: на межі науки та практики : матеріали I Міжнарод. наук.-практ. конф. (м. Чернігів, 20-21 трав. 2021 р.). – Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка", 2021. – С. 170-173.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/24778
Розташовується у зібраннях:Герасименко О. В.: доповіді, тези доповідей
Тези доповідей І Міжнародної науково-практичної конференції (м. Чернігів, 20-21 травня 2021 р.)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
170-173.pdfНаукова доповідь199,86 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.