Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/24787
Назва: Особливості соціальної роботи з молоддю в Україні
Автори: Чалкова, І. Ю.
Децюк, Т. М.
Ключові слова: соціальна робота
молодь
Дата публікації: 2021
Видавництво: Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка"
Короткий огляд (реферат): Підсумовуючи все вищезазначене, можна зробити висновок, що основна особливостями соціальної роботи з молоддю є створення належних умов для активної соціалізації особистості, щоб сприяти соціальній адаптації та самореалізації молоді в сучасних умовах, тим самим відповідаючи інтересам окремих людей і суспільства в цілому. Соціальна робота повинна включати взаємодію таких національних пріоритетів: соціальна опіка, надання різних видів допомоги різним типам молоді та діяльність, спрямована на вивчення творчого потенціалу та розвиток молоді, виявлення себе та інших соціальних інститутів. Крім того, соціальна робота з молоддю має базуватися на вивченні їх потреб та проблем на даному етапі розвитку українського суспільства.
Опис: Чалкова, І. Ю. Особливості соціальної роботи з молоддю в Україні / І. Ю. Чалкова ; наук. кер. Т. М. Децюк // Інноваційний потенціал соціальної роботи в сучасному світі: на межі науки та практики : матеріали I Міжнарод. наук.-практ. конф. (м. Чернігів, 20-21 трав. 2021 р.). – Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка", 2021. – С. 194-196.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/24787
Розташовується у зібраннях:Децюк Т. М.: доповіді, тези доповідей
Тези доповідей І Міжнародної науково-практичної конференції (м. Чернігів, 20-21 травня 2021 р.)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
194-196.pdfНаукова доповідь185,24 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.