Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/24820
Назва: Дослідження впливу добавок вівсяного борошна та яблучного пюре на технологію виробництва бісквітів
Інші назви: The study of influence of oat flour and applesauce additives on the biscuit production technology
Автори: Денисова, Н. М.
Буяльська, Н. П.
Моторко, О. М.
Ключові слова: борошняні кондитерські вироби
бісквіт
вівсяне борошно
яблучне пюре
метод флейвору
flour confectionery
biscuit
oat flour
applesauce
flavor method
Дата публікації: 2021
Видавництво: Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка»
Серія/номер: Технічні науки та технології;№ 3(25)
Короткий огляд (реферат): Розроблено рецептуру бісквітного напівфабрикату з використанням яблучного пюре та вівсяного борошна. Встановлено, що добавка 5 % та 10 % вівсяного борошна і 10 % яблучного пюре сприяє поліпшенню споживчих характеристик випеченого напівфабрикату. Суміш яєць курячих харчових із цукром і яблучним пюре має кращу піноутворювальну здатність, піностійкість, ніж аналогічна з цукром білим кристалічним. Випечені напівфабрикати з яблучним пюре і вівсяним борошном мають більшу масову частку вологи, порівняно з контрольним зразком, проте отримані результати знаходяться в межах норми. Використання яблучного пюре і вівсяного борошна дозволило отримати продукт з поліпшеними показниками якості, високими органолептичними характеристиками та підвищеною харчовою цінністю.
Опис: Денисова, Н. М. Дослідження впливу добавок вівсяного борошна та яблучного пюре на технологію виробництва бісквітів / Н. М. Денисова, Н. П. Буяльська, О. М. Моторко // Технічні науки та технології. – 2021. – № 3(25). – С. 229-236.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/24820
Розташовується у зібраннях:Буяльська Н. П.: наукові статті
Денисова Н. М.: наукові статті
Технічні науки та технології. – 2021. – №3 (25)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
229-236.pdfСтаття452,81 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.