Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/24864
Назва: Організація готельного господарства : методичні вказівки до виконання розрахункової роботи (для здобувачів освіти першого (бакалаврського) рівня вищої освіти cпеціальності 242 «Туризм»)
Автори: Гонта, О. І.
Безуглий, І. В.
Дата публікації: 2021
Видавництво: Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка»
Короткий огляд (реферат): Розрахунково-графічна робота має бути виконана логічно, послідовно. Перед розрахунками слід стисло викласти теоретичні аспекти питання, усі розрахунки мають супроводжуватися поясненнями, графічним матеріалом та відповідними висновками. Варіант розрахунково-графічної роботи визначається як сума двох останніх цифр залікової книжки студента.
Опис: Організація готельного господарства : метод. вказівки до виконання розрах. роботи (для здобувачів освіти першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти спец. 242 «Туризм») / уклад. О. І. Гонта, І. В. Безуглий. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2021. – 21 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/24864
Розташовується у зібраннях:Безуглий І. В.: навчально-методичні видання
Гонта О.І.: навчально-методичні видання
Економічні науки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Організація готельного господарства.pdfНавчально-методичне видання579,28 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.