Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/24872
Назва: Методологія і організація наукових досліджень в соціальній роботі : методичні вказівки до семінарських занять для здобувачів другого рівня вищої освіти освітньо-професійної програми «Соціально-правовий захист» за спеціальністю 231 «Соціальна робота» галузь знань 23 «Соціальна робота»
Автори: Коленіченко, Т.
Дата публікації: 2021
Видавництво: Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка»
Короткий огляд (реферат): Основною метою курсу є створення можливостей для здобувачів вищої освіти опанувати знання з методології та організації наукових досліджень, розвити уміння та навички дослідницької діяльності у соціальній сфер.
Опис: Методологія і організація наукових досліджень в соціальній роботі : метод. вказівки до семінар. занять для здобувачів другого рівня вищ. освіти спец. 231 «Соціальна робота» / уклад. Т. І. Коленіченко. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2021. – 28 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/24872
Розташовується у зібраннях:Коленіченко Т. І.: навчально-методичні видання
Соціологічні науки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Методологія і організація наукових досліджень в соціальній роботі.pdfНавчально-методичне видання523,54 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.