Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/24895
Назва: Фінансовий менеджмент бізнес-середовища : методичні вказівки до виконання розрахунково-графічної роботи для студентів спеціальності 075 «Маркетинг» ступеню вищої освіти «бакалавр»
Автори: Москаленко, В. А.
Дата публікації: 2021
Видавництво: Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка"
Короткий огляд (реферат): Мета викладання навчальної дисципліни полягає у формуванні у студентів знань і умінь, необхідних для прийняття фінансових рішень. В результаті вивчення дисципліни студенти повинні розбиратися в загальних питаннях теорії управління фінансами підприємства, оволодіти методичними інструментами фінансового менеджменту та принципами розробки окремих фінансових політик, вміти обґрунтувати альтернативні фінансові рішення та розробляти пропозиції щодо удосконалення стратегії і тактики фінансового управління.
Опис: Фінансовий менеджмент бізнес-середовища : метод. вказівки до виконання розрах.-граф. роботи для здобувачів вищ. освіти спец. 075 «Маркетинг» ступеню вищ. освіти «магістр» / уклад. В. А. Москаленко. – Чернігів, 2021. – 26 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/24895
Розташовується у зібраннях:Москаленко В. А.: навчально-методичні видання
Економічні науки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Фінансовий менеджмент бізнес-середовища..pdfНавчально-методичне видання1,13 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.