Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/25161
Назва: Організація обліку, аналіз та оподаткування розрахунків з оплати праці
Автори: Синельник, К. Д.
Ключові слова: облік
аналіз
оподаткування
оплата праці
розрахунки
заробітна плата
організація обліку
податок
податок на доходи фізичних осіб
внутрішній контроль
accounting
analysis
taxation
wages
calculations
wages
organization of accounting
tax
personal income tax
internal control
Дата публікації: 2021
Видавництво: Чернігів
Короткий огляд (реферат): У роботі досліджено економічну сутність розрахунків з оплати праці, визначено методичні основи обліку та оподаткування розрахунків з оплати праці, проаналізоване нормативно-правове забезпечення обліку і оподаткування розрахунків з оплати праці в Україні. Здійснено аналіз фінансово-економічної характеристики діяльності АТ «УКРПОШТА», розглянуто основні особливості організації первинного, синтетичного та аналітичного обліку розрахунків з оплати праці на підприємстві, досліджена організацію оподаткування розрахунків з оплати праці на АТ «УКРПОШТА». Визначено та узагальнено проблеми та недоліки організації обліку і оподаткування розрахунків з оплати праці, запропоновані напрями удосконалення організації обліку розрахунків з оплати праці, розроблені пропозиції щодо удосконалення процесів оподаткування розрахунків з оплати праці. За результатами дослідження сформовані пропозиції щодо: оновлення автоматизації обліку (впровадження на підприємстві нової інтегрованої ERP- системи); підвищення кваліфікації працівників бухгалтерії (проведення навчальних тренінгів щодо теоретичних основ та практичних навичок в ERP- системі); Оновлення Наказу про графік документообігу первинних бухгалтерських документів (додати розділ, що стосується руху документообігу первинних документів з оплати праці); впровадження системи внутрішнього контролю на підприємстві (проведення внутрішнього контролю на підприємстві); Розширення робочого плану рахунків обліку заробітної плати (Деталізація рахунка 66 «Розрахунки за виплатами працівникам» шляхом додавання нових субрахунків).
Опис: Синельник, К. Д. Організація обліку, аналіз та оподаткування розрахунків з оплати праці : автореферат кваліфікаційної роботи : 071 «Облік і оподаткування» / К. Д. Синельник ; керівник роботи О. С. Сакун ; НУ "Чернігівська політехніка", кафедра бухгалтерського обліку, оподаткування та аудиту. – Чернігів, 2021. – 11 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/25161
Розташовується у зібраннях:Дипломні роботи освітнього ступеня магістр

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Синельник_магістр_БООА_2021.pdfАвтореферат482,48 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.