Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/25368
Назва: Господарські процесуальні документи : методичні вказівки до семінарських (практичних) занять та самостійної роботи для здобувачів вищої освіти спеціальності 081 «Право» освітньо-професійної програми «Цивільна та господарська юстиція (Суд. Нотаріат. Правова допомога)»
Автори: Апанасенко, К. І.
Дата публікації: 2021
Видавництво: Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка"
Короткий огляд (реферат): Пропоновані методичні вказівки для підготовки студентів до семінарських (практичних) занять та самостійної роботи мають на меті допомогти студентам опанувати навички і вміння по складанню господарських процесуальних документів, підготовці необхідних матеріалів для звернення до господарського суду з позовами, скаргами, заявами чи клопотаннями, іншими процесуальними документами, допомогти опрацьовувати належним чином процесуальне законодавство, навчальну та наукову літературу з метою його засвоєння. Важливою складовою теоретичного матеріалу для опрацювання й подальшого застосування на практиці є правові позиції Верховного Суду.
Опис: Господарські процесуальні документи : метод. вказівки до семінар. (практ.) занять та самост. роботи для здобувачів вищ. освіти спец. 081 «Право» освіт.-проф. програми «Цивільна та господарська юстиція (Суд. Нотаріат. Правова допомога)» / уклад. К. І. Апанасенко. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2021. – 50 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/25368
Розташовується у зібраннях:Апанасенко К. І.: навчально-методичні видання
Юридичні науки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Господарські процесуальні документи..pdfНавчально-методичне видання965,91 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.