Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/25441
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПовна, С. В.-
dc.date.accessioned2022-06-01T10:56:21Z-
dc.date.available2022-06-01T10:56:21Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.urihttp://ir.stu.cn.ua/123456789/25441-
dc.descriptionПовна, С. В. Стратегічні напрями розвитку аграрного сектора та харчової промисловості України в контексті реалізації цілей сталого розвитку / С. В. Повна // Сталий розвиток суспільства: концептуальні та практичні аспекти : зб. матеріалів І Міжнарод. наук.-практ. конф. (м. Рівне,11 черв. 2021 р.). - Рівне, 2021. - С. 81-86.en_US
dc.description.abstractПершими трьома цілями у сфері сталого розвитку визначені наступні: подолання бідності; подолання голоду, досягнення продовольчої безпеки, поліпшення харчування і сприяння сталому розвитку сільського господарства; забезпечення здорового способу життя та сприяння благополуччю для всіх у будь-якому віці . Аграрний сектор і харчова промисловість прямо пов’язані з кожною указаною метою, адже продукція галузі входить до списку життєво-необхідних товарів для кожної людини, а якість харчування прямо впливає на здоров’я.en_US
dc.language.isouken_US
dc.publisherРівне : НДГУen_US
dc.subjectаграрний секторen_US
dc.subjectхарчова промисловістьen_US
dc.subjectсталий розвитокen_US
dc.subjectпродовольча безпекаen_US
dc.titleСтратегічні напрями розвитку аграрного сектора та харчової промисловості України в контексті реалізації цілей сталого розвиткуen_US
dc.typeWorking Paperen_US
Розташовується у зібраннях:Повна С. В.: доповіді, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
7_Повна_2021.pdfнаукова доповідь450,17 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.