Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/25498
Назва: Право інтелектуальної власності : методичні вказівки до самостійної роботи для здобувачів вищої освіти спеціальності 081 «Право», ОПП «Цивільна та господарська юстиція (Суд. Нотаріат. Правова допомога)» та ОПП «Кримінальна юстиція (Суд. Прокуратура. Адвокатура)»
Автори: Кочина, О. С.
Дата публікації: 2022
Видавництво: Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка»
Короткий огляд (реферат): Метою даних методичних вказівок є сприяння формуванню у ЗВО навичок самостійної навчальної, науково-дослідної й практичної роботи, а також допомога ЗВО в опрацюванні питань, які виносяться на самостійне вивчення з дисципліни «Право інтелектуальної власності».
Опис: Право інтелектуальної власності : метод. вказівки до самост. роботи для здобувачів вищ. освіти спец. 081 «Право», ОПП «Цивільна та господарська юстиція (Суд. Нотаріат. Правова допомога)» та ОПП «Кримінальна юстиція (Суд. Прокуратура. Адвокатура)» / уклад. О. С. Кочина. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2022. – 32 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/25498
Розташовується у зібраннях:Кочина О. С.: навчально-методичні видання
Юридичні науки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Право інтелектуальної власності _.pdfНавчально-методичне видання390,78 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.