Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/25505
Назва: Економетричні моделі в економіці : методичні вказівки до виконання розрахункової роботи з дисципліни «Економетричні моделі в економіці» для здобувачів вищої освіти освітнього ступеня «бакалавр» галузі знань 07 «Управління та адміністрування» спеціальності 071 "Облік і оподаткування"
Автори: Юрченко, М. Є.
Дата публікації: 2022
Видавництво: Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка»
Короткий огляд (реферат): Метою викладання навчальної дисципліни «Економетричні моделі в економіці» є вивчення методів оцінювання параметрів залежностей, які характеризують кількісні взаємозв’язки між економічними показниками, а також використання економетричних моделей в економічних дослідженнях на різних ієрархічних рівнях національної економіки відповідно до майбутньої професійної діяльності.
Опис: Економетричні моделі в економіці : метод. вказівки до виконання розрах. роботи з дисципліни «Економетричні моделі в економіці» для здобувачів вищ. освіти освіт. ступеня «бакалавр» галузі знань 07 «Управління та адміністрування» спец. 071 "Облік і оподаткування" / уклад. М. Є. Юрченко. – Чернігів : НУ "Чернігіська політехніка", 2022. – 33 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/25505
Розташовується у зібраннях:Юрченко М. Є.: навчально-методичні видання
Економічні науки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Економетричні моделі в економіці..pdfНавчально-методичне видання2,48 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.