Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/25569
Назва: Сучасний стан виробничої безпеки України
Автори: Белорус, А. В.
Мельник, В. О.
Парубець, О. М.
Ключові слова: виробнича безпека
інформаційні технології
Дата публікації: 2021
Видавництво: Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка»
Короткий огляд (реферат): Погіршення рівня виробничої безпеки спричиняє збільшення технічної та технологічної відсталості України, що підтверджує недостатній розвиток високотехнологічної промислової продукції. Виникає стагнація економічного сектору та зниження конкурентоспроможності національного виробництва, що в результаті може призвести на навантаження на державний та місцевий бюджети, спричинить зростання їх дефіциту. Також на нашу думку суттєвою перешкодою на шляху забезпечення виробничої безпеки можна вважати сировинну економічну модель України, яку потрібно змінювати на модель з доданою вартістю.
Опис: Белорус, А. В. Сучасний стан виробничої безпеки України / А. В. Белорус, В. О. Мельник ; наук. кер. О. М. Парубець // Юність науки – 2021: соціально-економічні та гуманітарні аспекти розвитку суспільства : зб. тез ХІ Міжнарод. наук.-практ. конф. студентів, аспірантів і молодих вчених (м. Чернігів, 25-26 берез. 2021 р.) : у 2-х ч. Ч. 1. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2021. – С. 80-82.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/25569
Розташовується у зібраннях:Парубець Олена Миколаївна
Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції студентів, аспірантів і молодих вчених, 2021

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Белорус А. В..pdfНаукова доповідь299 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.