Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/25606
Назва: Особливості обліку на основі блокчейн-технології
Автори: Кабрусь, М. В.
Клименко, Т. В.
Ключові слова: облік
блокчейн-технології
Дата публікації: 2021
Видавництво: Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка»
Короткий огляд (реферат): Блокчейн має замінити традиційні методи виставлення рахунків, документування, договори, реєстри, системи обліку, а також здійснення оплати у бізнесі. Таким чином, не буде потреби у традиційному обліку з подвійним записом, оскільки перевірка законності бухгалтерського обліку буде повністю автоматизована [2]. Ця технологія дозволить зменшити кількість помилок в обліку та скоротити витрати на його ведення, сприятиме прозорості облікових процесів і пришвидшить доступ до інформації, підвищить ефективність контрольних процедур.
Опис: Кабрусь, М. В. Особливості обліку на основі блокчейн-технології / М. В. Кабрусь ; наук. кер. Т. В. Клименко // Юність науки – 2021: соціально-економічні та гуманітарні аспекти розвитку суспільства : зб. тез ХІ Міжнарод. наук.-практ. конф. студентів, аспірантів і молодих вчених (м. Чернігів, 25-26 берез. 2021 р.) : у 2-х ч. Ч. 1. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2021. – С. 169-171.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/25606
Розташовується у зібраннях:Клименко Т. В.: доповіді, тези доповідей
Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції студентів, аспірантів і молодих вчених, 2021

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Кабрусь М. В._.pdfНаукова доповідь294,51 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.